​​ Bestel tot 9u voor verzending op dezelfde dag!
Webshop +32 (0)3 386 05 54 - ma. - vrij. 8:00 - 16:00

Chocolissimo - versheid zonder compromis

Chocolissimo-chocolaatjes danken hun smaak niet alleen aan het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en verfijnde recepten. Tevens worden geen kunstmatige conserveermiddelen toegevoegd. Wij aanvaarden hierop geen enkel compromis. Met de hand gemaakt voldoen ze perfect aan de eisen van de consument. Daarom garanderen we hun versheid en smaak bij ontvangst van uw bestelling. Natuurlijk kan u Chocolissimo-chocolaatjes bewaren, maar niet langer dan enkele weken, hun versheid kan niet voor onbepaalde duur gegarandeerd worden. 

We vestigen graag uw aandacht op deze korte houdbaarheidsdatum van Chocolissimo-chocolaatjes. Dit is trouwens de beste garantie van hun versheid en de kwaliteit van de ingrediënten. Onze chocolaatjes zijn bij voorkeur te bewaren op een temperatuur tussen 12 en 18° C, met een luchtvochtigheid van 40-60 %

Als u Chocolissimo-chocolaatjes wenst te bestellen voor een speciale gelegenheid, raden wij u aan om de leveringsdatum goed met ons door te nemen door contact te nemen met onze klantenservice via info@chocolissimo.be. Wij zorgen ervoor dat u de meest verse chocolaatjes geleverd krijgt.

Alleen het beste

Bij Chocolissimo accepteren we geen halve maatregelen. Al onze chocolade wordt door onze chocolatiers gemaakt volgens traditionele methodes. Voor de productie van onze chocolade zijn we niet zuinig, enkel 100 % cacaoboter zorgt voor die onvergetelijke smaak en prachtige uitstraling. Alle ingrediënten worden geselecteerd bij de beste leveranciers.
Veel producten op de markt hebben weinig of niets te maken met echte chocolade. In plaats van cacaoboter worden plantaardige vetten gebruikt en in plaats van natuurlijke producten bevatten ze vervangingsmiddelen. Chocolaatjes die maanden in de winkelrekken liggen verliezen hun smaak en versheid.
Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen met de door u bestelde producten. Mocht u alsnog reden hebben om ontevreden te zijn, vragen wij u om met ons contact te nemen: info@chocolissimo.be

Verse Chocolissimo chocolaatjes komen net op tijd bij u aan!

Abonneer u voor onze nieuwsbrief en ontvang een korting.Copyright © 2014-2024. E-commerce by best.net