​​ Bestel tot 9u voor verzending op dezelfde dag!
Webshop +32 (0)3 386 05 54 - ma. - vrij. 8:00 - 16:00
Chocoladewensen voor Moederdag
Zoete verjaardagswensen
Ik hou van jou

Maak gepersonaliseerde, bijzondere chocolade cadeaus

Geef uw chocolade cadeau een persoonlijk karakter en maak iets unieks. In ons aanbod vindt u chocolaatjes in aangepaste verpakkingen, geprint met uw foto, gepersonaliseerde, gegraveerde houten kistjes en chocolaatjes met een eetbare print. Of bestel gewoon een chocolade cadeau voor uzelf.

Een ChocoTelegram voor elke gelegenheid

Wensen van chocolade

Op zoek naar originele wensen of boodschappen? U kan ze zelf schrijven, met blokjes gemaakt van de beste Belgische chocolade. Origineler of zoeter kunnen ze niet worden.

Schrijf hier uw eigen wensen

Verjaardagsbericht

 Wij zijn Chocolissimo

Levering en betaling
Levering in België: € 9,90
Gratis verzending vanaf  50 (maximaal 10 producten)
Meer informatie
               
Klantrecensies
Versheid zonder compromis
Onze unieke Chocolissimo-chocolaatjes danken hun smaak niet alleen aan het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en verfijnde recepten.Tevens worden geen conserveermiddelen toegevoegd. Wij aanvaarden hierop geen enkel compromis.
Meer informatie

ChocoTelegram - Uniek en origineel


Chocolade is een van de grootste genoegens in het leven. In ons brede assortiment van Chocolissimo-producten vindt u iets voor elke gelegenheid. Dankzij onze ChocoTelegram kunt u al uw feesten nog magischer maken. Elke zoete boodschap kan worden verpakt in een klassieke telegramenvelop of in een elegant houten kistje.

Stel met het chocolade alfabet het bericht op dat u aan uw geliefde wilt overbrengen.


Ontwerp uw telegram met behulp van onze configurator. Plaats de chocolade letters in het geselecteerde pakket. Voeg speciale tekens toe of decoratieve blokjes om het geheel af te werken. De set kan worden in een envelop, een speciale envelop voor een bepaalde gelegenheid of in verschillende houten kistjes en verzonden naar het adres dat u hebt aangegeven. Chocoladegeschenken zijn onze specialiteit!

Het Chocotelegram is een idee dat zich bij alle gelegenheden heeft bewezen


Onze boodschappen zijn gemaakt van de beste Belgische chocolade, ze zijn verpakt in een speciaal ontworpen verpakking om een zoete en elegante verrassing te garanderen! U hebt de mogelijkheid om uw eigen telegram te ontwerpen of een van onze voorstellen te kiezen: wensen voor bruiloft, verontschuldigingen of een verjaardag.

De beste chocolaatjes - het is onze specialiteit!


Stuur een telegram in chocolade in plaats van een eenvoudige e-mail. Met een boodschap in chocolade zal u de nostalgische aard oproepen van brieven en de ontvanger tegelijkertijd iets lekkers aanbieden.
Een zoet geschenk voor uw geliefden. De ChocoTelegram wordt gemaakt van de beste Belgische chocolade. Het is een leuk cadeau idee of een leuke toevoeging bij een ander geschenk. Denk even na over het bericht of de wensen dit u wil sturen, kies de grootte van de telegram en begin te schrijven. 
U kunt onze ChocoTelegram ook gebruiken als relatiegeschenk voor uw klanten of zakelijke partners.

Copyright © 2014-2024. E-commerce by best.net