Chocolade kerstwensen
Originele kerstwensen
Heerlijke wensen voor elke gelegenheid

Maak gepersonaliseerde, bijzondere geschenken

Geef uw chocolade een persoonlijk karakter en maak iets unieks. In ons aanbod vindt u chocolaatjes in aangepaste verpakkingen, geprint met uw foto, gepersonaliseerde, gegraveerde houten kistjes en chocolaatjes met een eetbare print.

Verjaardagsbericht

 Wij zijn Chocolissimo
Levering en betaling
Levering in België: € 6,90
Gratis verzending vanaf  50 (maximaal 10 producten)
Levering in de meeste EU-landen vanaf € 8,90
Meer informatie

Klantrecensies
Versheid zonder compromis
Onze unieke Chocolissimo-chocolaatjes danken hun smaak niet alleen aan het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en verfijnde recepten.Tevens worden geen conserveermiddelen toegevoegd. Wij aanvaarden hierop geen enkel compromis.
Meer informatie


Chocotelegram - Uniek en origineel


Chocolade is een van de grootste genoegens in het leven. In ons brede assortiment van Chocolissimo-producten vindt u iets voor elke gelegenheid. Dankzij onze Chocotelegram kunt u al uw feesten nog magischer maken. Elke zoete boodschap kan worden verpakt in een klassieke telegramenvelop of in een elegant houten doosje.

Stel met het chocolade alfabet het bericht op dat u aan uw geliefde wilt overbrengen.


Ontwerp uw telegram met behulp van onze configurator. Plaats de chocoladevierkanten in het geselecteerde pakket. Voeg wat vierkanten toe met speciale tekens. De set kan worden ingepakt met een mooi geschenkpapier en omgeven door een mooi lint en verzonden naar het adres dat u hebt aangegeven. Chocoladegeschenken zijn onze specialiteit!

Het Chocotelegram is een idee dat zich bij alle gelegenheden heeft bewezen


Onze boodschappen zijn gemaakt van de beste Belgische chocolade, ze zijn verpakt in een speciaal ontworpen verpakking om een zoete en elegante verrassing te garanderen! U hebt de mogelijkheid om uw eigen telegram te ontwerpen of een van onze voorstellen te kiezen: wensen voor bruiloft, verontschuldigingen of dank.

De beste chocolaatjes - het is onze specialiteit!


Stuur een telegram in chocolade in plaats van een eenvoudige e-mail. Met een boodschap in chocolade zul je de nostalgische aard oproepen van brieven en de gulzigheid van de ontvanger. Maak uw boodschap aantrekkelijker door deze te schrijven met de beste chocolade.
Een zoet geschenk voor uw geliefden. De chocotelegrammen zijn gemaakt van hoogwaardige chocolade van de beste Belgische fabrikanten. Het is een leuk cadeau-idee of een leuke cadeau toevoeging. Onder de vele chocotelegrammen die al zijn gemaakt, vindt u zeker het bericht dat overeenkomt met het bericht dat u wilt doorgeven: verjaardagscadeau, huwelijksjubileum of huwelijksaanzoek. U kunt onze chocoladevierkanten ook gebruiken voor relatiegeschenken voor uw klanten of zakelijke partners.
Copyright © 2014-2016. E-commerce by fifny.com