NL Ingrediënten: suiker, cacaomassa, rozijnen, cacaoboter, amandelen, volle melkpoeder, geplette cacaobonen, gedroogde frambozen grutten, weipoeder, emulgator: soja lecithine; natuurlijk aroma: vanille; antioxidant: E220. Cacaomassa in dessertchocolade minimum 56 %, in melkchocolade minimum 33 %. Kan gluten, eieren, pinda's, sesam bevatten.
Geproduceerd in de EU.
Bewaren op een koele en droge plaats.
Houdbaarheid: 3 maanden.
Voedingswaarden per 100 g
| Energie in kJ | 2 133 |
| Energie in kcal | 509 |
| vet | 32 |
| Verzadigde vetten | 16 |
| Koolhydraat | 47 |
| Suikers | 43 |
| Eiwit | 7,0 |
| Zout | 0,09 |
tel. +32 3 386 05 54
info@chocolissimo.be
Openingsuren kantoren
ma. - vrij. 8:00 - 16:00.
Bedrijven:
b2b@chocolissimo.be