NL Ingrediënten: suiker, cacaomassa, cacaoboter, volle melkpoeder, gedroogde frambozen, weipoeder, emulgator: soja lecithine; natuurlijk aroma: vanille; plantaardig vet: palm; aardappelzetmeel, rijstmeel, maïszetmeel, aroma: vanille. Cacaomassa in dessertchocolade minimum 56 %, in melkchocolade minimum 33 %. Bevat naast cacaoboter ook plantaardige vetten. Kan gluten, eieren, noten, pinda's, sesam bevatten.
Geproduceerd in de EU.
Bewaren op een koele en droge plaats.
Houdbaarheid: 3 maanden.
Voedingswaarden per 100 g
Energie in kJ | 2 282 |
Energie in kcal | 545 |
vet | 34 |
Verzadigde vetten | 21 |
Koolhydraat | 50 |
Suikers | 46 |
Eiwit | 5,3 |
Zout | 0,11 |
Dark Obsession - Pralines
Momenteel niet beschikbaar
Pure chocolade pralines
Donkere obsessies zijn niet noodzakelijk slecht, vooral niet als het om chocolade gaat. Pure chocolade staat niet alleen bekend om zijn heerlijke, intense smaak, maar zou ook nog andere eigenschappen hebben. In dit doosje met venstertjes, gevuld met twaalf heerlijke pralines van pure chocolade, zal iedere liefhebber zich verliezen. Handgemaakte pralines in vier verschillende smaken.
Sorry van melkchocolade
Melkchocolade letters
Een extraatje nodig om u te verontschuldigen? Probeer dan misschien deze letters gemaakt van de beste Belgische melkchocolade. De letters S en R zijn versierd met gedroogde aardbeien, de O en de Y met geroosterde amandelschilfers. Verpakt in een stijlvol, gelakt, houten kistje met uitschuifbaar deksel. Vergiffenis gegarandeerd.
Warme chocolademelk met een tas
Warme chocolademelk met een tas
Warme chocolademelk
Een exclusieve, keramische, thermische beker samen met chocolade callets, waarmee u heerlijke warme chocolademelk maakt. De kop heeft een dubbele keramische wand voor een betere thermische isolatie, en een siliconen deksel.
tel. +32 3 386 05 54
info@chocolissimo.be
Openingsuren kantoren
ma. - vrij. 8:00 - 16:00.
Bedrijven:
b2b@chocolissimo.be