​​ Bestel tot 9u voor verzending op dezelfde dag!
Webshop +32 (0)3 386 05 54 - ma. - vrij. 8:00 - 16:00

Chocolissimo is onze passie!

De geschiedenis van het merk Chocolissimo is een eeuwigdurende reis naar het ontdekken van de eeuwenoude tradities van het chocolade maken, met het experimenteren van smaken en het mengen en combineren van ingrediënten. Maar boven alles is Chocolissimo onze passie, waarin we ons elke dag verdiepen om alleen de hoogste kwaliteit van producten aan te bieden, met zijn unieke smaak, geur, uitzicht en gevoel. Te midden de vele uitstekende chocoladeproducten ontstond het idee om een unieke collectie te ontwikkelen die enkel de beste producten met unieke smaken zou bevatten, gemaakt met oog voor detail. Zo ontstond het Chocolissimo merk.

Diversiteit aan vormen

De producten van ons merk hebben niet alleen de kwaliteit en smaak die geliefd is door kenners. We besteden ook zorg aan de diversiteit van ons assortiment. Daarom bieden wij u ongeveer 300 soorten handgemaakte pralines aan, chocolademelk in verschillende vormen, chocolade fondue, handgemaakte repen die originele smaken en geuren combineren, verschillende soorten chocolade  truffels, fruit in chocolade – om maar enkele van onze ontelbare creaties voor te stellen. Elk van deze Chocolissimo producten is puur plezier, gevuld met onze eerlijke emoties.

Traditionele recepten en unieke smaken

Wij zijn actief op de Europese markt sinds 2004 en van bij de start maken wij deel uit van Grand Belgian Specialities NV. Dit bedrijf, dat in heel Europa actief is, is een producent en distributeur van nicheproducten van chocolade. Hierbij horen confiseriemerken uit Frankrijk, België, Duitsland, Nederland, Zwitserland en zelfs Madagaskar en Australië. De creaties van Chocolissimo zijn eersteklas producten, gemaakt door de beste chocolatiers.

Wij rekenen op uw mening

De producten van Grand Belgian Specialities NV, inclusief het toonaangevende merk Chocolissimo, zijn te vinden op de online shop chocolissimo.be. Wij besteden speciale aandacht aan de wensen van u, onze klanten. Wij waarderen uw opinie en opmerkingen over onze service, verpakkingen, chocolade en extra diensten. Wij gebruiken ze bij ons streven naar een constante verbetering van ons aanbod. In ruil zorgen wij dagelijks voor de beste smaken en blijven wij reizen naar alle uithoeken van de wereld, op zoek naar inspiratie, smaken, geuren en geheimen. Zo kunnen wij onze passie en vreugde blijven delen met u, waarden die deel uitmaken van Chocolissimo.
 Wij zijn Chocolissimo
Levering en betaling
Levering in België: € 9,90
Gratis verzending vanaf  50 (maximaal 10 producten)
Meer informatie

 
Klantrecensies
Versheid zonder compromis
Onze unieke Chocolissimo-chocolaatjes danken hun smaak niet alleen aan het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en verfijnde recepten.Tevens worden geen conserveermiddelen toegevoegd. Wij aanvaarden hierop geen enkel compromis.
Meer informatie


Copyright © 2014-2021. E-commerce by best.net