​​ Bestel tot 9u voor verzending op dezelfde dag!
Webshop +32 (0)3 386 05 54 - ma. - vrij. 8:00 - 16:00

Adres

MM Brown Deutschland GmbH
Eschborner Landstrasse 55

D-60489 Frankfurt am Main

Contact

Telefoon:
+32 3 386 05 54 
E-Mail: info@chocolissimo.be
URL: www.chocolissimo.beOnline geschillenbeslechting

Platform van de Europese Commissie voor de buitengerechtelijke behandeling van klachten: : http://ec.europa.eu/consumers/odr

In overeenstemming met de bepalingen van de consumentenwet is een minnelijke schikking ook van toepassing op grensoverschrijdende consumentengeschillen. Als de klant de dienst van een dergelijke bemiddeling wil gebruiken, kan hij de website van de commissie van evaluatie en controle van de bemiddeling van de consumptie raadplegen (http://www.economie.gouv.fr/mediation-conso/commission).

Deze website bevat met name de details van het Europees consumentencentrum Frankrijk en informatie over hoe de consument kan profiteren van de buitengerechtelijke beslechting van dergelijke grensoverschrijdende geschillen..

Als de klant de bemiddelingsdienst wil gebruiken tijdens een geschil met de verkoper, moet hij eerst schriftelijk contact opnemen met de verkoper. De dienst van de bemiddelaar kan alleen worden ingevoerd als er geen overeenkomst met de verkoper is bereikt.

       Auteursrechten

De inhoud en werken op deze pagina's gemaakt door de exploitanten van de site zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetgeving. Kopiëren, bewerken, verspreiden en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de auteur of maker. Downloads en kopieën zijn alleen toegestaan voor privé- en niet-commercieel gebruik. Aangezien de inhoud niet door de exploitant is gemaakt, wordt het auteursrecht van de derde beschouwd. Bijdragen van derden zijn als zodanig gemarkeerd. Als u op de hoogte bent van schending van het auteursrecht, vragen we om formeel bewijs. Na kennisgeving van overtredingen zullen we de inhoud ervan onmiddellijk verwijderen.

Abonneer u voor onze nieuwsbrief en ontvang een korting.Copyright © 2014-2024. E-commerce by best.net