Handgemaakte pralines van Chocolissimo

Welkom in de wereld van uitzonderlijke smaken, unieke combinaties en samenstellingen en onvergetelijke chocoladesensaties. Het assortiment chocolade dat u hier vindt is zorgvuldig geselecteerd. Onze pralines worden allemaal vervaardigd, gebruikmakend van de beste ingrediënten, zodat ze een uitzonderlijke smaak en uitzicht hebben.

Pralines

 Wij zijn Chocolissimo
Levering en betaling
Levering in België: € 6,90
Gratis verzending vanaf  50 (maximaal 10 producten)
Levering in de meeste EU-landen vanaf € 8,90
Meer informatie

Klantrecensies
Versheid zonder compromis
Onze unieke Chocolissimo-chocolaatjes danken hun smaak niet alleen aan het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en verfijnde recepten.Tevens worden geen conserveermiddelen toegevoegd. Wij aanvaarden hierop geen enkel compromis.
Meer informatie


Pralines: een nobele verleiding.

Vanwege de complexiteit van de tijd die het kost, worden Pralines terecht beschouwd als de meesterklasse van chocoladeproducten. Sinds hun uitvinding door de chef-kok van maarschalk Plessis-Pralin, worden ze beschouwd als een echt luxeartikel. De CHOCOLISSIMO-pralines bestendigen deze reputatie. Elk van deze chocoladeschatten is handgemaakt door onze meester-chocolatiers. Het grote plezier van chocolade komt met uw bestelling van CHOCOLISSIMO. De beste ingrediënten worden gebruikt voor het maken van pralines, en een breed scala aan vullingen zoals noten, marsepein, truffels of koffie in verschillende vormen, met of zonder alcohol. Zij voldoen aan alle smaken.


Voor elke gelegenheid het perfecte geschenk.

Met een ruime keuze aan delicate pralines, spreekt het voor zich dat u bij CHOCOLISSIMO alles zult vinden om uw wensen voor elke gelegenheid te vervullen. Zo veel diversiteit in smaken alsook in onze gevarieerde en unieke verpakkingen. Het merk CHOCOLISSIMO biedt chocoladecollecties die perfecte geschenken zijn om verjaardagen, familiefeesten, voor de leraar van de school of uw collega's kantoor aan te bieden. Afhankelijk van uw keuze kunnen pralineboxen alcoholische of niet-alcoholische chocolaatjes bevatten.

Truffelliefhebbers zullen gecharmeerd zijn door onze verschillende truffels en originele ingrediënten. Onze truffelcollecties, speciaal ontworpen voor de eindejaarsfeesten, zijn een leuk geschenk om onder de boom te leggen. Onze originele cupcakes laten je watertanden en verrassen je met hun zoetheid en originaliteit. Deze specialiteiten in de vorm van kleine cakes, gemaakt met een heerlijke melkchocolade, overgoten met noga, crème van Cappuccino en koffie. Ontdek in een andere smaak onze verse en fruitige chocolaatjes. Smaken vers fruit bedekt met chocolade, de perfecte mix van fruit en chocolade. Ideaal om in de zomer af te koelen. En voor degenen die houden van de uitgesproken smaak van pralines in combinatie met boeiende smaken, moeten ze ons assortiment Obsession bekijken en ze vanuit elke hoek bekijken. Deze verpakkingen bevatten slechts één type chocolade, zoals melkchocolade gevuld met marsepein, chocolade uitsluitend op basis van witte chocolade of koffiechocolade. Voldoende om een Obsessie te ontwikkelen.

De inhoud van onze pralines is nobel, maar dankzij onze houten kisten is de verpakking net zo goed. Elegante houten kistjes gemaakt van verschillende houtsoorten waarop we enkele lasermarkeringen voor je kunnen graveren. Een kostbaar en delicaat geschenk.
Chocolade naar jouw smaak

Hoe kunt u zich niet in de hemel voelen als u uw favoriete pralines kunt kiezen. Maak je eigen doosjes met pralines.
Copyright © 2014-2016. E-commerce by fifny.com