NL Ingrediënten: suiker, cacaomassa, cacaoboter, volle melkpoeder, hazelnoten, pistaches, weipoeder, emulgator: soja lecithine; natuurlijk aroma: vanille; zout. Cacaomassa in dessertchocolade minimum 56 %, in melkchocolade minimum 33 %, in witte chocolade, minimum 28 %. Kan gluten, eieren, pinda's, sesam bevatten.
Geproduceerd in de EU.
Bewaren op een koele en droge plaats.
Houdbaarheid: 3 maanden.
Voedingswaarden per 100 g
| Energie in kJ | 2 343 |
| Energie in kcal | 560 |
| vet | 37 |
| Verzadigde vetten | 20 |
| Koolhydraat | 47 |
| Suikers | 44 |
| Eiwit | 6,8 |
| Zout | 0,19 |

Chocoladereep - Melkchocolade 40 % - Mexico
Chocoladereep 40 %
Een uitzonderlijk romige melkchocolade gemaakt met 40 % cacao, met bonen afkomstig uit Mexico. De smaak is een samenstelling van een licht kruidig en nootachtig aroma met zoete bloemen, en na een tijdje is er een subtiele toets van abrikozenfruit. Deze chocolade is een combinatie van smaken die goed samengaan met halfzoete en droge wijnen met een hoge zuurgraad en fruitige aroma's, zoals mousserende wijnen.

Extreme - Chocolade tablet - Amandelen
Extreme - Chocolade tablet - Amandelen
Chocolade tablet
Een grote chocolade tablet gemaakt van melkchocolade, decoratief versierd met witte chocolade. Afgewerkt met in karamel geroosterde amandelen. Verpakt in een doosje met venster.

Extreme - Chocolade tablet - Bosbessen
Extreme - Chocolade tablet - Bosbessen
Chocolade tablet
Chocolade tablet gemaakt van witte chocolade, met toevoeging van crème van bosbessen en frambozen en versierd met gedroogde bosbessen. Verpakt in een doosje met venster.
tel. +32 3 386 05 54
info@chocolissimo.be
Openingsuren kantoren
ma. - vrij. 8:00 - 16:00.
Bedrijven:
b2b@chocolissimo.be