NL Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, gemalen koffie, gebrande koffie - hele bonen, emulgator: soja lecithine; natuurlijk aroma: vanille. Cacaomassa in dessertchocolade minimum 56 %, in witte chocolade, minimum 28 %. Kan gluten, eieren, noten, pinda's, sesam bevatten.
Geproduceerd in de EU.
Bewaren op een koele en droge plaats.
Houdbaarheid: 3 maanden.
Voedingswaarden per 100 g
| Energie in kJ | 2 282 |
| Energie in kcal | 545 |
| vet | 36 |
| Verzadigde vetten | 21 |
| Koolhydraat | 45 |
| Suikers | 42 |
| Eiwit | 6,0 |
| Zout | 0,05 |

Warme chocolademelk met een tas
Warme chocolademelk met een tas
Warme chocolademelk
Een exclusieve, keramische, thermische beker samen met chocolade callets, waarmee u heerlijke warme chocolademelk maakt. De kop heeft een dubbele keramische wand voor een betere thermische isolatie, en een siliconen deksel.

Adventskalender Merry Christmas Blauw
Adventskalender Merry Christmas Blauw
Adventskalender
Hoe mooi en uniek kan een adventskalender zijn. Zoals deze blauwe adventskalender met goudkleurige motieven en Merry Christmas wens. Binnenin een prachtig winters landschap.
Achter de 24 deurtjes vindt u dagelijks een heerlijke praline gemaakt van de beste Belgische chocolatde en kwaliteitsvolle ingrediënten, allen zonder alcohol.

Chocoladereep - Melkchocolade 40 % cacao - Ecuador
Chocoladereep 40 %
Een uitzonderlijk zachte textuur van chocolade en een subtiele smaak, verrijkt met een toets van rood fruit en rozenblaadjes. De bonen geteeld in het tropische klimaat hebben het aroma van walnoten, marsepein en karamel. Een subtiele en romige chocolade, wat wij de ideale chocolade noemen. 40 % cacao uit Ecuador.
tel. +32 3 386 05 54
info@chocolissimo.be
Openingsuren kantoren
ma. - vrij. 8:00 - 16:00.
Bedrijven:
b2b@chocolissimo.be