NL Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, veenbes, gedroogde aardbeien, emulgator: soja lecithine; gedroogde bosbessen, natuurlijk aroma: vanille; plantaardige olie: zonnebloem. Cacaomassa in witte chocolade, minimum 28 %. Bevat naast cacaoboter ook plantaardige vetten. Kan gluten, eieren, noten, pinda's, sesam bevatten.
Geproduceerd in de EU.
Bewaren op een koele en droge plaats.
Houdbaarheid: 3 maanden.
Voedingswaarden per 100 g
| Energie in kJ | 2 284 |
| Energie in kcal | 545 |
| vet | 33 |
| Verzadigde vetten | 20 |
| Koolhydraat | 56 |
| Suikers | 55 |
| Eiwit | 5,6 |
| Zout | 0,19 |

Chocoladereep - Melkchocolade 40 % Cacao - Ghana
Chocoladereep
Een unieke chocolade met een oriëntaals, maar toch fruitig karakter. Aanvankelijk wordt u bekoort door de smaak en het aroma van zoet fruit, zoals bosbessen, aardbeien of kersen. Tegelijkertijd worden er accenten van noten onthuld die verborgen zijn onder een milde zure toets, waardoor het een uniek, enigszins droog karakter krijgt. Bijzondere smaken voor elke chocolade liefhebber. Minimum 40 % cacao.

Extreme - Chocolade tablet - Cookies
Extreme - Chocolade tablet - Cookies
Chocolade tablet
Een chocolade tablet gemaakt van melkchocolade, decoratief afgewerkt met pure chocolade. Versierd met koekjes en gekarameliseerde noten. Verpakt in een doosje met venster.

Pure chocoladereep 72% - Venezuela
Pure chocoladereep 72% - Venezuela
Chocoladereep 72 %
Pure chocolade met 72 % cacao uit Venezuela. Deze reep heeft een uitzonderlijk karakteristieke cacaosmaak gecombineerd met intense houtachtige tonen. De smaak is een unieke samenstelling van een likeur van noten met tonen van eik en exotisch fruit, vooral gebakken bananen en bananencrème.
Deze verfijnde mix van smaken sluit perfect aan bij wijnen met een intense smaak, een hoge zoetheidsverhouding en veel tannines. Het kan worden geserveerd met Franse champagne, Spaanse semi-droge Cava.
tel. +32 3 386 05 54
info@chocolissimo.be
Openingsuren kantoren
ma. - vrij. 8:00 - 16:00.
Bedrijven:
b2b@chocolissimo.be