NL Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, hazelnoten, cacaomassa, geroosterde hazelnoten, rietsuiker, weipoeder, emulgator: soja lecithine; geroosterde sesamzaadjes , geconfijt mengsel, natuurlijk aroma: vanille; zonnebloempitten, havermout, glucosestroop. Cacaomassa in dessertchocolade minimum 56 %, in melkchocolade minimum 33 %. Kan gluten, eieren, pinda's bevatten.
Geproduceerd in de EU.
Bewaren op een koele en droge plaats.
Houdbaarheid: 3 maanden.
Voedingswaarden per 100 g
| Energie in kJ | 2 350 |
| Energie in kcal | 561 |
| vet | 37 |
| Verzadigde vetten | 16 |
| Koolhydraat | 51 |
| Suikers | 46 |
| Eiwit | 6,7 |
| Zout | 0,14 |

Pure chocoladereep 72% - Venezuela
Pure chocoladereep 72% - Venezuela
Chocoladereep 72 %
Pure chocolade met 72 % cacao uit Venezuela. Deze reep heeft een uitzonderlijk karakteristieke cacaosmaak gecombineerd met intense houtachtige tonen. De smaak is een unieke samenstelling van een likeur van noten met tonen van eik en exotisch fruit, vooral gebakken bananen en bananencrème.
Deze verfijnde mix van smaken sluit perfect aan bij wijnen met een intense smaak, een hoge zoetheidsverhouding en veel tannines. Het kan worden geserveerd met Franse champagne, Spaanse semi-droge Cava.
tel. +32 3 386 05 54
info@chocolissimo.be
Openingsuren kantoren
ma. - vrij. 8:00 - 16:00.
Bedrijven:
b2b@chocolissimo.be