Deze heerlijke chocolade repen en tabletten zullen alle kenners verrassen met hun uitzonderlijke smaken.
Chocoladereep Puur - Minder suiker
Chocoladereep Puur - Minder suiker
Chocoladereep puur
Een heerlijke chocoladereep van pure chocolade met minder suiker. De reep is leuk vormgegeven en verpakt zonder plastic in papier en een leuk kartonnen doosje dat gesloten wordt met een banderol.
Chocoladereep - Melkchocolade 40 % Cacao - Ghana
Chocoladereep
Een unieke chocolade met een oriëntaals, maar toch fruitig karakter. Aanvankelijk wordt u bekoort door de smaak en het aroma van zoet fruit, zoals bosbessen, aardbeien of kersen. Tegelijkertijd worden er accenten van noten onthuld die verborgen zijn onder een milde zure toets, waardoor het een uniek, enigszins droog karakter krijgt. Bijzondere smaken voor elke chocolade liefhebber. Minimum 40 % cacao.
Chocoladereep - Pure chocolade 66 % cacao - Mexico
Chocoladereep 66 %
In het begin wordt u verrast door het sterk kruidig aroma, om daarna ingenomen te worden door de smaak van zoethout, gevolgd door pruimen en wit fruit. De gehele samenstelling wordt verrijkt door de smaak van gedroogde en aromatische tabaksbladeren. Deze chocolade heeft een van de meest uitgesproken en sterkste smaken. De chocolade heeft 66 % cacao uit Mexico.
Chocoladereep - Pure chocolade 75 % cacao - Tanzania
Momenteel niet beschikbaar
Chocoladereep 75 %
Het hete en vochtige klimaat van Tanzania geeft de cacaobomen die daar groeien een unieke smaak van ginseng en Chinese engelwortel. In de chocolade gemaakt van deze bonen, kan men de toets van bittere noten herkennen die in evenwicht zijn met de geur van rood fruit zoals kersen of pruimen. Deze smaakervaring wordt aangevuld met een vleugje van de beste specerijen. 75 % cacao uit Tanzania.
Chocoladereep - Melkchocolade 40 % cacao - Ecuador
Chocoladereep 40 %
Een uitzonderlijk zachte textuur van chocolade en een subtiele smaak, verrijkt met een toets van rood fruit en rozenblaadjes. De bonen geteeld in het tropische klimaat hebben het aroma van walnoten, marsepein en karamel. Een subtiele en romige chocolade, wat wij de ideale chocolade noemen. 40 % cacao uit Ecuador.
Chocoladereep - Melkchocolade 40 % - Mexico
Chocoladereep 40 %
Een uitzonderlijk romige melkchocolade gemaakt met 40 % cacao, met bonen afkomstig uit Mexico. De smaak is een samenstelling van een licht kruidig en nootachtig aroma met zoete bloemen, en na een tijdje is er een subtiele toets van abrikozenfruit. Deze chocolade is een combinatie van smaken die goed samengaan met halfzoete en droge wijnen met een hoge zuurgraad en fruitige aroma's, zoals mousserende wijnen.
Pure chocoladereep 72% - Venezuela
Pure chocoladereep 72% - Venezuela
Chocoladereep 72 %
Pure chocolade met 72 % cacao uit Venezuela. Deze reep heeft een uitzonderlijk karakteristieke cacaosmaak gecombineerd met intense houtachtige tonen. De smaak is een unieke samenstelling van een likeur van noten met tonen van eik en exotisch fruit, vooral gebakken bananen en bananencrème.
Deze verfijnde mix van smaken sluit perfect aan bij wijnen met een intense smaak, een hoge zoetheidsverhouding en veel tannines. Het kan worden geserveerd met Franse champagne, Spaanse semi-droge Cava.
tel. +32 3 386 05 54
info@chocolissimo.be
Openingsuren kantoren
ma. - vrij. 8:00 - 16:00.
Bedrijven:
b2b@chocolissimo.be