​​ Bestel tot 9u voor verzending op dezelfde dag!
Webshop +32 (0)3 386 05 54 - ma. - vrij. 8:00 - 16:00

Dagen aftellen met Adventskalenders

... 22, 23, 24,... aftellen naar Kerstmis, niets beter dan een Adventskalender gevuld met heerlijke chocolade.

Adventskalenders

Dubbele advent kalender met chocolade

Dubbele Adventskalender - Chocolade

48.24 EUR

Adventskalender

Deze prachtige zwart met goudkleurige dubbele adventskalender is gevuld met 24 mini-chocolaatjes of napolitains van pure en melkchocolade en 24 heerlijke handgemaakte pralines van verschillende smaken.

Netto gewicht
460 g
Afmetingen pakket
302x183x68 mm
Prijs per 100g
10.49 EUR
Netto prijs
45.51 EUR

  • Verzending binnen 24 h
  • Product klaar voor levering!
In mijn winkelmandje
Meer »
  

Adventskalender Black Midi - Chocolade

14.86 EUR

Momenteel niet beschikbaar

Adventskalender met chocolade

Een schitterende adventskalender om af te tellen naar Kerstmis. De adventskalender is wit, met zwarte luikjes, waarachter u 24 mini chocolaatjes vindt, napolitains gemaakt van pure en melkchocolade met kerstversieringen.
Elke dag een heerlijk chocolaatje.

Netto gewicht
180 g
Afmetingen pakket
301x201x24 mm
Prijs per 100g
8.26 EUR
Netto prijs
14.02 EUR

Adventskalender - Premium - Pralines

50.72 EUR

Adventskalender

Een exclusief houten kistje als originele Adventskalender. Binnenin 24 afzonderlijk doosjes, allen gevuld met een heerlijke, handgemaakte praline. Een heerlijk geschenk, voor familie of als relatiegeschenk.

Netto gewicht
288 g
Afmetingen pakket
230x155x46 mm
Prijs per 100g
17.61 EUR
Netto prijs
47.85 EUR

  • Verzending binnen 24 h
  • Product klaar voor levering!
Configureren
Meer »
  

Abonneer u voor onze nieuwsbrief en ontvang een korting.Adventskalenders

Aftel kalenders vol chocolaatjes en pralines.

Een tijdloos plezier voor iedere chocoladeliefhebber.

Heerlijke chocolaatjes en pralines in onze Adventskalenders, in alle soorten en maten. Wachten en aftellen naar Kerstmis is altijd een belangrijk moment geweest en om dat aangenamer te maken heeft Chocolissimo  een hele reeks schitterende aftelkalenders gemaakt, zowel stijlvol als lekker.
In elke aftel kalender zitten 24 heerlijke chocolaatjes, zoals bijvoorbeeld napolitans versierd met kerstfiguurtjes, chocolade pralines of chocolade letters die samen heerlijke kerstgroeten vormen. Elke kalender vertelt zijn eigen verhaal U telt niet alleen met plezier af, ook uw tafel is schitterend versierd tijdens deze periode.

Adventskalenders van CHOCOLISSIMO

Er zijn zoveel verschillende Adventskalenders, maar allen zijn gevuld met onze beste Belgische Chocolissimo chocolade. U vindt kalenders in alle vormen en maten, er zijn er bijvoorbeeld in de vorm van een boek met of zonder een pop-up afbeelding, maar ook houten kistjes behoren tot de mogelijkheden.
Bij Chocolissimo heeft u ook de mogelijkheid om uw Adventskalenders te personaliseren zodat u ze als bedrijf aan uw werknemers of klanten kan geven als relatiegeschenk.

Maar vooral hopen wij dat u elke dag zal genieten van een lekker chocolaatje. Of het nu een napolitain is, of een chocolade letter of een praline, genieten is de boodschap. Chocolissimo wenst u daarom prettige feestdagen.

Geen reden om uw eigen aftelkalender te maken, bij Chocolissimo vindt u uw aftelkalender online en nog lekker gevuld met chocolade ook.
Copyright © 2014-2023. E-commerce by best.net