​​ Bestel tot 9u voor verzending op dezelfde dag!
Webshop +32 (0)3 386 05 54 - ma. - vrij. 8:00 - 16:00

Wat is het?

Wij streven er naar om u te laten genieten van uw chocolade bestelling, van begin tot einde. Een gekoeld pakket is een extra optie die voorzien wordt om optimale condities te creëren voor uw chocolaatjes tijdens het transport. Het behouden van de gekoelde temperatuur in de verpakking hangt af van de buiten- of omgevingstemperatuur, de hoeveelheid bestelde producten en het aantal koelelementen in het pakket.


Hoe werkt het?

Het koelelement COOLPACK (*) bevat een chemisch element (onschadelijk voor het milieu), in een gesloten plastic verpakking. Na enkele uren in de vriezer optimaliseert het de temperatuur in verpakking van de door u bestelde chocolaatjes.

Waar kan ik een gekoelde levering vinden in de Chocolissimo-shop?

Ga naar de koelmiddelpagina of klik op Voeg items toe, in het winkelmandje nadat u uw bestellingen heb geselecteerd.

Wat geeft me een garantie van een gekoeld pakje?

De optie voor gekoelde verzending zorgt eerst voor optimale omstandigheden voor het verzenden van chocolaatjes. Als, ondanks het toevoegen van het koelelement, de temperatuur in de verpakking de aanvaardbare limieten voor chocolade overschrijdt en het product smelt, garanderen we een terugbetaling van de bestelling. Neem in het beschreven geval een foto van het product en neem contact op met de chocolissimo.be Online Store Service via e-mail: info@chocolissimo.be.

(*) Het koelelement COOLPACK is gevuld met een non-toxic en  food proof gel op waterbasis en is niet schadelijk voor de gezondheid. Desondanks wordt het afgeraden om dit product te gebruiken voor consumptie. Na grondige reiniging kan u het onbeschadigde koelelement voor eigen doeleinden opnieuw gebruiken.
 

Abonneer u voor onze nieuwsbrief en ontvang een korting.Copyright © 2014-2024. E-commerce by best.net