​​ Bestel tot 9u voor verzending op dezelfde dag!
Webshop +32 (0)3 386 05 54 - ma. - vrij. 8:00 - 16:00
Chocolade voor Vaderdag
Laat uw creativiteit de vrije loop
Ontwerp de chocolade van je dromen

Maak gepersonaliseerde, bijzondere geschenken

Geef uw chocolade een persoonlijk karakter en maak iets unieks. In ons aanbod vindt u chocolaatjes in aangepaste verpakkingen, geprint met uw foto, gepersonaliseerde, gegraveerde houten kistjes en chocolaatjes met een eetbare print.

Chocolade inspiratie

Chocolade inspiratie

Wordt een echte chocolatier. Kies de gewenste vorm, chocoladesmaak, toppings en de verpakking. Daarna is het genieten. Creativiteit is 1 % transpiratie, 99 % chocolade.

Bevrijd uw creativiteit

Chocolade voor elke gelegenheid

 Wij zijn Chocolissimo
Levering en betaling
Levering in België: € 9,90
Gratis verzending vanaf  50 (maximaal 10 producten)
Meer informatie

 
Klantrecensies
Versheid zonder compromis
Onze unieke Chocolissimo-chocolaatjes danken hun smaak niet alleen aan het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en verfijnde recepten.Tevens worden geen conserveermiddelen toegevoegd. Wij aanvaarden hierop geen enkel compromis.
Meer informatie


Choc&Play advies – Creëer uw unieke chocoladereep

Iedereen die de unieke en ultieme chocoladereep wilde creëren, zal kunnen genieten met onze Choc & Play-configurator. Wordt zelf een chocolatier! Bereid chocoladerepen voor jezelf en ook om ze aan uw dierbaren aan te bieden. Maak je eigen chocolade zonder van je scherm te moeten wegkijken en laat het naar je toe sturen waar je maar wilt.

Creëer uw chocoladereep met onze configurator

Kies om te beginnen de vorm van uw chocolade en het smaak. Als u meer dan één chocoladearoma wilt, kunt u kiezen voor een combinatie van twee smaken. De chocoladecombinaties zijn niet alleen bijzonder lekker, maar ook visueel erg mooi. Een tablet in de vorm van een kerstboom of kerstbal dompelt je onder in de kerstsfeer, terwijl een tablet in de vorm van paashaas of paasei je onderdompelt in de magie van Pasen. Je zult ook meer klassieke vormen vinden zoals vierkanten, harten, een dinosaurus, een auto; die we het hele jaar door aanbieden. Zodra u de vorm van uw tablet hebt gevonden en de smaak ervan komt het de beurt aan toevoegingen. En we bieden variëteiten zo verschillend als heerlijk. Gedroogd fruit, aromatische kruiden, geroosterde hazelnoten of cashewnoten, zoetigheden, gebroken cacaobonen en vele andere ingrediënten. Elke nieuwe tablet wordt een nieuw avontuur. En als u luxe wilt, bieden we u zelfs de mogelijkheid om gouden blaadjes op uw chocolade te zetten. En u kunt een visuele indruk krijgen van hoe uw toppings er uitzien tijdens het wachten om te worden geproefd. En u kunt zelfs de verpakking kiezen, of het nu gaat om een ​​elegante houten doos, een speciale kistje of een unieke verpakking waarop u een foto naar keuze kunt toevoegen. De meeste van onze verpakkingen hebben een venstertje, zodat u kunt zien hoe de chocolade eruitziet voordat u het uitpakt. 

Professioneel geproduceerd: handgemaakte chocoladerepen

Voor diegenen die een heerlijke tablet willen, hebben chocolatiers van CHOCOLISSIMO al varianten van chocoladerepen gemaakt, zodat iedereen iets voor zich kan vinden. Onze Choc & Play chocoladerepen zijn speciaal gemaakt voor uw bestelling en worden bestrooid met de ingrediënten van uw keuze om de versheid van onze chocoladre te garanderen. Met noten, gedroogde vruchten of decoratieve elementen.  – De verschillende smaken van chocolade zijn vertegenwoordigd in onze categorieën en zijn gemakkelijk vindbaar. Als u op zoek bent naar een chocolade voor een speciale gelegenheid, zult u zeker en vast iets voor u vinden. Kerstpralines in de vorm van een kerstbal, bestrooid met noten en winterkruiden. Chocoladerepen in de vorm van een hart, zelfs met een chocoladetegel gemarkeerd met I LOVE YOU en liefdevol versierd om je gevoelens te uiten. Chocoladerepen voor Pasen en zelfs voor Halloween in de vorm van een heksenhoed.

Choc&Play chocolade te bieden bij alle gelegenheden

Of het nu uw persoonlijke creatie is of een van de chocoladerepen die we al speciaal hebben ontworpen – in melkchocolade of donkere chocolade of witte chocolade – het zal een heerlijk geschenk zijn. Of het nu voor een verjaardag, een bruiloft, een doopsel, Pasen of Kerstmis. Al onze Choc&Play-tablets zijn alcoholvrij en aantrekkelijk voor kinderen en volwassenen. Kinderen ontvangen altijd graag een dinosaurus- of bloemvormige chocoladereep versierd met haribo-snoepjes, gekleurde glitter of M&M's. Het maakt niet uit aan wie je een uitstekende chocoladereep, mannen, vrouwen of kinderen wilt aanbieden. Ze zullen allemaal gelukkig worden met onze heerlijke Choc&Play-tablets!

Copyright © 2014-2016. E-commerce by fifny.com