​​ Bestel tot 9u voor verzending op dezelfde dag!
Webshop +32 (0)3 386 05 54 - ma. - vrij. 8:00 - 16:00
Mono
Duo
Klassic

Maak gepersonaliseerde, bijzondere geschenken

Geef uw chocolade een persoonlijk karakter en maak iets unieks. In ons aanbod vindt u chocolaatjes in aangepaste verpakkingen, geprint met uw foto, gepersonaliseerde, gegraveerde houten kistjes en chocolaatjes met een eetbare print.

Zaabär

Zaabär

Exclusieve chocoladerepen, die u zullen meenemen op een nooit geziene reis vol fascinerende smaken. Geen snoepje, maar een degustatie. Beschikbaar als Mono of Duo verpakking.

Mono

 Wij zijn Chocolissimo
Levering en betaling
Levering in België: € 9,90
Gratis verzending vanaf  50 (maximaal 10 producten)
Meer informatie

 
Klantrecensies
Versheid zonder compromis
Onze unieke Chocolissimo-chocolaatjes danken hun smaak niet alleen aan het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en verfijnde recepten.Tevens worden geen conserveermiddelen toegevoegd. Wij aanvaarden hierop geen enkel compromis.
Meer informatie


Chocolissimo - Zaabär

Een uniek concept

Zaabär is een uniek concept, met unieke smaken. Opgericht in 2007, combineert het het beste van verschillende werelden. De beste Belgische chocolade met smaken en kruiden van over de gehele wereld.

Unieke smaken

U vindt deze exclusieve smaken in de Mono en Duo repen. Chocolade met toevoegingen als tonkabonen, zout, lavendel, pepers. Of citroengras, munt, pistachenoten, speculoos en nougat. En nog veel meer. Allen verpakt zodat ze lang vers blijven en hun smaak behouden, met één of twee repen. Meer klassieke smaken vindt u in de Klassic repen. Hoewel, ook hier speculoos, amandelen, pistachenoten en anderen.  Minder exotisch misschien, maar net zo lekker. En ook hier een leuke verpakking voor uitzonderlijke smaken.

Voor professionals

De heerlijke Zaabär chocolade is nu ook beschikbaar voor professionals. Heerlijke smaken uit de Origin reeks, gemaakt van cacaobonen uit alle uithoeken van de wereld. Zo krijgt elke chocoaldereep haar eigen karakteristieke  smaak. Daarnaast werden ook napolitains ontwikkeld. Kleine vierkante chocolaatjes, individueel verpakt, maar wel met de typische, unieke smaak van Zaabär chocolade.
Copyright © 2014-2016. E-commerce by fifny.com