​​ Bestel tot 9u voor verzending op dezelfde dag!
Webshop +32 (0)3 386 05 54 - ma. - vrij. 8:00 - 16:00

Chocoladefabriek, Zaabar, Wereldwijts, Chocolade uit heel de wereld

De chocoladefabriek Zaabär werd in 2007 opgericht door Jean-François Decarpentrie. “Zaabär”, geïnspireerd door de bazaars van Istanbul, is een innovatief concept - de combinatie van Belgische chocolade met specerijen vanuit de hele wereld. Zaabärs chocolades doen u wegdromen naar verre oorden, dankzij de rijke bronnen van smaken en emoties.

Meer dan alleen vernieuwend op het gebied van smaak, innoveert chocoladefabriek Zaabär ook door het creëren van de Zaabär Factory Shop in oktober 2008. Dit is een ruimte van 600m2 waarin bezoekers worden uitgenodigt om het ambacht van de chocolade maken te verkennen door middel van workshops. Alle realisaties worden verkocht in onze winkel.

Sinds 2009, organiseert de chocoladefabriek Zaabär ter plaatse rondleidingen en cursussen. Bedrijven, scholen, toeristen en privé personen worden uitgenodigd om cursussen te volgen waarin ze truffels of kruidige chocoladerepen zullen leren maken.

Chocoladefabriek Zaabär verkoopt haar chocolade wereldwijd. Uiteraard in België, maar ook in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Canada en Japan … in delicatessezaken en patisserieën.

In de zomer van 2018 werd Zaabär volledig gerenoveerd en omgedoopt tot de volledig nieuwe Chocolissimo & Zaabär shop. Nog meer dan voorheen is de ruimte toegewijd aan een chocolade-ervaring, zowel als werkplaats als winkel. De vernieuwde ruimte nodigt bezoekers uit om de wereld van chocolade te verkennen door middel van particuliere en privé-workshops.

Meer info vindt u op de website.

Tel: 32 (0) 2 533.95.80
contact@zaabar.com

 Wij zijn Chocolissimo
Levering en betaling
Levering in België: € 9,90
Gratis verzending vanaf  50 (maximaal 10 producten)
Meer informatie

 
Klantrecensies
Versheid zonder compromis
Onze unieke Chocolissimo-chocolaatjes danken hun smaak niet alleen aan het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en verfijnde recepten.Tevens worden geen conserveermiddelen toegevoegd. Wij aanvaarden hierop geen enkel compromis.
Meer informatie


Copyright © 2014-2016. E-commerce by fifny.com