Leer de kunst van de chocoladebewerking! De workshop bevat proeverijen, cursussen en informatieve sessies, dit allemaal in een ontspannen sfeer. Ideaal voor teambuilding.
 

Beschrijving van een bezoek

1. Verslag over de geschiedenis, productie en bewerking van chocolade

2. Bezoek aan de chocoladefabriek

3. Demonstratie van de techniek van het tempereren van chocolade

4. Het maken van chocoladerepen met specerijen, pittige truffels en mendiants
 

Aan het eind van de workshop nemen de deelnemers hun creaties mee naar huis.
 

Praktische informatie

Wanneer: op afspraak

Duur: 1:30h

Minimaal: 15 personen *

Maximaal: 90 personen *

Framing: 1 chocolatier + 1 begeleider voor 15 personen

Prijs op vraag: event@zaabar.com

Opties: Cadeau Pakket, Drink
 

Een voorschot van 50% moet worden betaald ten minste 15 dagen voor het evenement. In geval van annulering, kan de aanbetaling worden terugbetaald indien annulering plaatsvindt uiterlijk een week voor het evenement.
 

Informatie en reservering

ZAABAR Belgium NV

Chaussee de Charleroi 125

1060 Brussel
 

Tel: +32 (0) 2 533.95.80

Fax: +32 (0) 2 533.95.88

event@zaabar.com
 

www.zaabar.com

Bankrekening: BE76 7320 1448 6595
 

* Als uw groep kleiner is of groter dan de standaard groepen (15-90 personen), neem dan contact met ons op voor het voorstellen van een offerte.
 Wij zijn Chocolissimo
Levering en betaling
Levering in België: € 6,45
Gratis verzending vanaf  45 (maximaal 10 producten)
Levering in de meeste EU-landen vanaf € 8,90
Meer informatie

Klantrecensies
Versheid zonder compromis
Onze unieke Chocolissimo-chocolaatjes danken hun smaak niet alleen aan het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en verfijnde recepten.Tevens worden geen conserveermiddelen toegevoegd. Wij aanvaarden hierop geen enkel compromis.
Meer informatie


Copyright © 2014-2016. E-commerce by fifny.com