​​ Bestel tot 9u voor verzending op dezelfde dag!
Webshop +32 (0)3 386 05 54 - ma. - vrij. 8:00 - 16:00

Chocolissimo - perfect voor elke gelegenheid!

Bij Chocolissimo zijn we zorgvuldig voorbereid voor elke gelegenheid! Wij werken het hele jaar door om gepersonaliseerde geschenkjes met uw logo te maken. Telkens uniek.

Elk seizoen of gelegenheid

Voor elk seizoen of elke gelegenheid

Voor elk belangrijk seizoen of gelegenheid creëren we een nieuwe verzameling speciaal toegewijde producten. We kunnen u houten of metalen doosjes aanbieden gevuld met chocoladepralines van de hoogste kwaliteit met uw logo erop gegraveerd of geprint. Goede chocolade is altijd een gewaardeerd geschenk .

Dankbetuiging

Dankbetuiging

Een vruchtbare vergadering, succesvolle samenwerking, uitzonderlijke klant - wanneer u iemand op een subtiele en bijzondere manier wilt bedanken - kan Chocolissimo u een aantal originele en stijlvolle manieren voorstellen om uw dankbaarheid te uiten.

Promotie van een nieuw product

Promotie van een nieuw product

Indien u uw product wil promoten, bieden wij u aantrekkelijke manieren om ze aan uw klanten te presenteren, aangevuld met een zoete toets.

Vind nieuwe klanten

Vind nieuwe klanten

Nieuwe contacten leggen wordt nu nog leuker - als u op zoek bent naar een nieuwe klant of partner, gebruik dan een chocolade naamkaartje of een chocolaatje met uw logo. Zo zal het eerste contact onmiddellijk soepeler verlopen.

Beurzen en presentaties

Beurzen en presentaties

Chocolade uitnodigingen, een klein cadeautje waarin uw dank wordt uitgesproken, of een elegante traktaties met uw logo - bij Chocolissimo vindt u een breed scala aan producten die u zullen helpen indruk te maken op uw partners en klanten.

 Wij zijn Chocolissimo
Levering en betaling
Levering in België: € 9,90
Gratis verzending vanaf  50 (maximaal 10 producten)
Meer informatie

 
Klantrecensies
Versheid zonder compromis
Onze unieke Chocolissimo-chocolaatjes danken hun smaak niet alleen aan het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en verfijnde recepten.Tevens worden geen conserveermiddelen toegevoegd. Wij aanvaarden hierop geen enkel compromis.
Meer informatie


Relatiegeschenken - Corporate gifts

Fijne, elegante en heerlijke relatiegeschenken

Chocolissimo biedt handgemaakte chocolaatjes van hoge kwaliteit aan in een verfijnde en elegante verpakking. Een heerlijke combinatie die het mogelijk maakt om delicate sets te maken met gevarieerde smaken die iedereeen zullen aanspreken. Dankzij de elegante verpakking worden onze chocolaatjes geaccentueerd - ze zullen u verrassen en u zal genieten vanaf de eerste hap.
Als u elegantie en smaak op prijs stelt, zullen onze chocolaatjes voldoen aan al uw wensen als relatiegeschenken, en zullen uw medewerkers of zakenpartners zeker tevreden zijn.

Pralines bedrukt met uw logo en andere methodes van personalisatie

Het onmogelijke bestaat niet bij Chocolissimo! Afhankelijk van uw wensen, zijn wij in staat om een volledig aangepast product te creëren, waarvan het ontwerp perfect past bij het imago van uw bedrijf. Al jaren hebben wij ons gespecialiseerd in chocolaatjes, dus we hebben een grote ervaring in het vervaardigen van geschenken naar individuele behoefte. Vertrouw ons: vertrouw ons uw visie toe en we zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat uw geschenken uw wensen volledig weerspiegelen.
We kunnen u een chocoladepuzzel aanbieden, waarop we een foto, een bericht of het logo van uw bedrijf kunt printen, we kunnen elk logo op chocolade drukken en bieden u zelfs de mogelijkheid om chocolade in de vorm en smaak van uw keuze te maken. We bieden ook een verscheidenheid aan opties om de verpakking waarin u geïnteresseerd bent aan te passen: van afdrukken, via banners, graveren of hot stamp en zelfs een volledig nieuw ontwerp van verpakking, precies afgestemd op uw individuele behoeften. Als u een idee hebt, laat het ons weten! We zullen er graag aan werken.

Kerstcadeaus voor bedrijven en werknemers - geschenkdozen - Paasgeschenken

Kerstman figuurtjes, een kerstboom of hoogwaardige chocolade kerstballen; handgemaakte pralines zijn perfecte kerstcadeaus. Ook voor Pasen zijn er heerlijke figuurtjes, de paashaas, eitjes of andere lentefiguurtjes in alle soorten en maten en smaken. Elk van de bovenstaande producten kan op een volledig gepersonaliseerde manier voor u worden gemaakt, zoals het logo van uw bedrijf op de verpakking, een aangepaste gravure op een houten kistje met pralines of een lint dat is versierd met uw logo en dat om om het even welke  verpakking ook. Maar dit zijn slechts enkele van onze voorstellen. Op uw verzoek stellen wij unieke geschenkdozen of geschenkverpakkingen samen, vol met heerlijke chocolaatjes. Onze producten garanderen een ongeëvenaarde kwaliteit en smaak. Wacht niet langer en plan vandaag nog uw heerlijke geschenken voor uw klanten en medewerkers. Bekijk of download onze verschillende catalogi. U zal versteld staan van het aanbod.
Copyright © 2014-2016. E-commerce by fifny.com