​​ Bestel tot 9u voor verzending op dezelfde dag!
Webshop +32 (0)3 386 05 54 - ma. - vrij. 8:00 - 16:00

Chocolade motorfiets in houten kistje

referentie nummer.: 3042-PLGRAW

Chocolade motorfiets in houten kistje
Chocolade motorfiets in houten kistje
Chocolade motorfiets in houten kistje
Chocolade motorfiets in houten kistje
Chocolade motorfiets in houten kistje

Bent u op zoek naar een exclusief cadeau voor een motorliefhebber? Kijk niet verder. Een motorfiets gemaakt van chocolade geparkeerd in een stijlvol houten kistje.
De chocolade moto is gemaakt van Belgische melkchocolade en afgewerkt met Belgische pure en witte chocolade. Het chocolade figuurtje is gemaakt met oog voor detail.
Daarnaast kan het licht houten kistje ook nog gegraveerd worden met uw eigen tekst of wensen, met een maximum van 25 karakters. Vul de tekst in en wij doen de rest.
Dit is werkelijk een schitterend cadeau voor iedere motard of liefhebber en is geschikt voor elke gelegenheid, zoals een verjaardag, vaderdag, moederdag, valentijn, Kerstmis en ga zo maar door. Het kan een tijdje gebruikt worden als decoratie, maar kan ook onmiddellijk opgegeten worden.

  • Motorfiets van chocolade.
  • Gemaakt van melkchocolade en afgewerkt met pure en witte chocolade.
  • Verpakt in een houten kistje dat kan gegraveerd worden.
  • Bevat geen alcohol.
Het chocolade figuurtje is 16 x 8 x 2,5 cm.
Een geschenk dat iedere snelheidsduivel blij zal maken.

  • Netto gewicht: 130 g
  • Afmetingen verpakking: 197x113x57mm

NL Ingrediënten: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: soja lecithine; natuurlijk aroma: vanille. Cacaomassa in melkchocolade minimum 32 %. Kan gluten, eieren, noten, pinda's, sesam bevatten.

Geproduceerd in de EU.
Bewaren op een koele en droge plaats.
Houdbaarheid: 3 maanden.

Voedingswaarden per 100 g

Energie in kJ2 316
Energie in kcal555
vet35
Verzadigde vetten22
Koolhydraat51
Suikers50
Eiwit8,1
Zout0,25
Gratis levering bij bestellingen vanaf 50.00 EUR

Beschikbare betaalmethoden:
Prijs: 21.79 EUR

Netto prijs: 20.56 EUR
Prijs per 100g: 16.76 EUR / 100g


Beschikbaarheid
Selecteer uw gewenste leveringsdatum

De geselecteerde datum is de gewenste leveringsdatum. Dit is geen gegarandeerde leveringsdatum. 

Abonneer u voor onze nieuwsbrief en ontvang een korting.



Chocolade motorfiets in houten kistje

Voor liefhebbers van moto's is er nu deze, ongevaarlijke variant, gemaakt van melkchocolade. Afgewerkt met pure en witte chocolade en verpakt in een houten kistje dat u kan laten graveren. Een leuk en lekker geschenk voor alle liefhebbers, groot en klein, voor elke gelegenheid.

Motorfiets gemaakt van chocolade - een origineel idee voor een cadeau voor een motorrijder.
Een motorfiets gemaakt van melkchocolade is een idee voor een ongewoon cadeau met personalisatie. Figuurtje in houten kistje met eigen opdracht! Een perfect gadget voor fans van moto's, twee wielen en snel rijden!

Iedereen kent wel iemand die van motorfietsen houdt en iemand die van chocolade houdt. Voor liefhebbers van beide hebben we het perfecte geschenk gecreëerd: heerlijk en indrukwekkend, en vooral gemaakt van chocolade van de hoogste kwaliteit met de nauwkeurigheid die typerend is voor de Chocolissimo-productie. Dit is onze chocolade motorfiets! Het 3D-beeldje wordt op bestelling gemaakt uit een combinatie van Belgische melkchocolade met pure chocolade en witte chocolade, elementen die onze chocolademotor duidelijk sieren. Onze tweewieler is niet alleen met zorg gemaakt en lekker - waarvoor onze fabricage verantwoordelijk is, maar ook smaakvol verpakt in een houten kistje met een deksel, waar u uw eigen, originele opdracht op kunt zetten. Om precies te zijn: een chocolademotorfiets bevat geen vulling aan de binnenkant en al het plezier van eten wordt geleverd door chocolade van de beste kwaliteit.
Copyright © 2014-2024. E-commerce by best.net